Art i mandales solidaris amb la campanya Una nit d’Il·lusió per a Tothom

mandala

Les professores de l’Escola d’Arts de l’Ateneu faran costat un any més a la campanya municipal Una Nit d’Il·lusió per a Tothom, gestionada per l’Ajuntament de Cerdanyola i l’Assemblea comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, amb l’organització de dues activitats. La primera és una Subhasta d’obres de les professores a través del seu perfil Facebook entre el 13 de desembre a les 9h i el 20 de desembre les 21h. El resultat de la subhasta es publicarà al mateix perfil el dia 22 de desembre. L’altra activitat és un llibre de mandales dissenyat i editat per les professores. Alguns d’ells s’han inspirat en obres del Museu d’Art de Cerdanyola i del Museu d’Història de Cerdanyola. El llibre es podrà adquirir a l’Ateneu de Cerdanyola, als museus d’Art i de Ca n’Oliver i a la Biblioteca Central per un donatiu mínim de 5 euros a les guardioles que es dipositaran en aquests equipaments del dia 10 al 22 de desembre.

Les professores de l’Escola d’Art Plastiques de l’Ateneu fan una crida perquè tothom, en funció de les seves possibilitats, participi en aquestes dues propostes o faci donatius a les guardioles de la campanya que es poden trobar a diferents indrets de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?