Arriba la sisena Ecomarxa

marxanordicaok

Ja estan obertes les inscripcions per la VI Eco Marxa que tindrà lloc el 13 de març. La sortida serà a les 10 hores al Pem Guiera i tindrà dos recorreguts de 6 i 12 quilòmetres. Les inscripcions es poden fer a www.ecomarxa.cat i al telèfon. 670 921 216 (Club Marxa Nòrdica Collserola).

Tots els inscrits tindran samarreta eco de la cursa, tubular de coll, explicacio de la tècnica, escalfament i exercicis hipopresius per aconseguir millor rendiment en la caminada, estiraments al finalitzar, bossa del caminant amb molts obsequis i participació al sorteig de dues targetes regals de 100 i 50 euros, aixi com material esportiu. A més, la cita s’ha adherit a la proposta de la FEEC i a l´Àrea d´inclusio que recentment ha impulsat. “Creiem en l´esport de salut i inclusiu per a millorar la vida de totes les persones sense distinció”, assegura Xavi Ortega (Club Marxa Nòrdica Collserola).

La proposta, amb sortida i arribada al PEM Guiera, té com a objectiu fomentar una jornada de vida saludable on s’uneixi el millor de l’esport amb el millor de l’alimentació. La marxa nòrdica està reconeguda com un dels esports més beneficiós per a la salut. Incorpora uns bastons dissenyats especialment per a la impulsió, que conviden a caminar amb més velocitat tot activant quasi el 90% de la musculatura. És un esport apte per a tothom, de fàcil implementació, baix impacte en les articulacions, econòmic i que es pot practicar en grup i ajuda a socialitzar. Actualment hi ha evidències científiques que mostren que la marxa nòrdica és més beneficiosa que caminar sense bastons o córrer. La marxa nòrdica busca l’atractiu de caminar simètricament, cuida la nostra figura i estira el cos, que s’encongeix amb el pas del temps. Un dels punts claus de la marxa nòrdica és el moviment contra-rotacional de la columna vertebral, cintura pèlvica- cintura escapular, que agafa com a punt de rotació la vèrtebra dorsal D7.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?