Arriba la disbauxa del Carnaval

5ab529a5ebdeee2caf2312423d91adb3

La ciutat ja està preparada per acollir un any més la festa de Carnaval, que enguany comptarà amb un programa d’activitats amb propostes per a tothom. Una de les activitats més multitudinàries de la festa és la rua de dissabte que partirà des del barri de Serraperera. La concentració de les comparses es farà al davant de l’Escola Saltells a les 16 hores. A partir d’aquesta hora s’iniciarà la rua que farà el següent recorregut: avinguda d’Espanya cantonada amb l’avinguda de Roma, carrer de Francolí passeig  de Cordelles, plaça de Francesc Layret, avinguda de Catalunya, avinguda de la Primavera, plaça de l’Estatut i Parc del Turonet, on es farà el gran ball de Carnaval amb l’Orquestra Karamba i el posterior lliurament dels premis del concurs de disfresses. Les comparses que es vulguin inscriure per participar a la rua i al concurs de disfresses ho poden fer a la recepció de l’Ateneu fins avui dimecres 11 de febrer.

En el programa destaca l’arribada del rei Carnestoltes, el dijous 12 de febrer (plaça de l’Abat Oliba, 17.30h) amb botifarra d’ou i  un tastet de brou.

Dijous Gras i Arribada del rei Carnestoltes
Dijous 12 de febrer
17:30 h, pl. de l’Abat Oliba: Arribada del Rei Carnestoltes i celebració del Dijous Gras amb degustació de brou de Carnaval i botifarra d’ou .
Hi col·laboren l’Escola de Dansa i el Grup de Teatre de l’Ateneu.

Carnaval als mercats
Divendres, 13 de febrer
Carnaval al Mercat de Serraperera
Concurs de disfresses. Inscripcions: a la parada “Novetats Rumer” fins al dia 13 a les 14h amb tres modalitats (infants, adults i comparses). 19.15h lliurament de premis
Dissabte, 14 de febrer
Carnaval al Mercat de les Fontetes. Concurs de disfresses amb dues modalitats -infants (5 premis) i parades (2 premis)-. A les 13h lliurament de premis. A partir de les 10.30h, grup d’animació amb espectacle infantil i rua per dins del mercat. Aparcament gratuït per als clients a la zona blava.

Rua de Carnaval
Dissabte, 14 de febrer
16h Concentració de comparses a l’avinguda de Roma cantonada amb l’av. d’Espanya amb animació i organització de la sortida.
17 h Sortida de la Rua des del Barri de Serraperera, davant de l’escola Saltells i arribada al parc del Turonet. Tres petards avisen 10 minuts abans, 5 minuts i a l’hora la sortida de la rua.
17.45h Pregó de Carnaval al balcó de l’Ajuntament, en el transcurs de la Rua. Recorregut: av. d’Espanya cantonada av. Roma, c. de Francolí, pg. de Cordelles, pl. de Francesc Layret, av. de Catalunya , av. de la Primavera, pl. De l’Estatut i parc del Turonet.
18.30h Ball de Carnaval amb l’orquestra KARAMBA i la posterior entrega dels premis del concurs de disfresses. Un cop el Jurat hagi atorgat el seu veredicte es farà el lliurament de premis a l’escenari del Ball de Carnaval, amb les següents categories: 1r premi de Comparses, 2n premi de Comparses, 3r premi de Comparses, Menció especial a la comparsa infantil, Menció especial a la comparsa més original. El Jurat estarà format per 5 membres d’entitats de Cerdanyola i un representant de cadascun dels grups o comparses que participin a la rua i que ho hagi indicat en el moment de formalitzar la inscripció.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?