Arrenca la campanya solidària ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’

WhatsApp Image 2023-12-06 at 18.46.33

La campanya solidària ‘Una Nit d’Il·lusió per a tothom’, organitzada per entitats i associacions de Cerdanyola en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja, ja s’ha posat en marxa i s’allargarà fins al 30 de desembre

L’any passat 368 infants de 0 a 12 anys es van beneficiar de la campanya

La proposta perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques gaudeixin de la nit de Reis compta amb un programa que recull una vintena d’activitats que es desenvoluparan durant el mes de desembre amb l’objectiu de recollir joguines noves no sexistes i no violentes i llibres nous. Les joguines i llibres nous es repartiran la Nit de Reis entre els infants de 0 a 12 anys de la ciutat amb problemàtiques socieconòmiques. Les famílies beneficiàries de la iniciativa són usuàries de Serveis Socials de l’Ajuntament. En l’edició anterior, 368 infants de 0 a 12 anys es van beneficiar de la campanya i es preveu que enguany un nombre semblant d’infants pugui gaudir d’un lot de regals la nit de Reis. Aquest lot consisteix en un llibre, un joc educatiu i una joguina.

Enguany, la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha creat un nou hashtag de la campanyaper col·laborar a través de les xarxes socials. Les persones que vulguin participar hauran de penjar una fotografia seva de petit/a i reptar a un amic a què ho faci també. La fotografia tindrà el següent escrit: “Quan era petit/a sempre vivia la nit de Reis amb il·lusió i no vull que cap infant es perdi aquest sentiment, per això participo en la #unanitdil·lusió2024 del @ajuntamentdecerdanyola. Reto a ………. a què pengi una fotografia seva.”

Punts de recollida

A més, entre l’1 i el 31 de desembre hi haurà punts fixos de recollida de joguines i llibres nous a diferents associacions de veïns, escoles, llars d’infants, establiments comercials i entitats de Cerdanyola.

Es necessiten voluntaris

D’altra banda, es necessiten persones voluntàries per al 27 de desembre per organitzar i preparar els regals. Cal inscriure’s, abans del 22 de desembre, al telèfon 93 691 61 61 de Creu Roja.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?