Aprovada la reobertura dels locals d’oci nocturn fins a les 3 de la matinada

party-4320972_1280

El Procicat ha aprovat que els locals d’oci nocturn puguin reobrir però sense fer ús de la pista de ball. El sotsdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha manifestat que “intentem donar resposta a  la ciutadania i oferir espais regulats que permetin l’oci perquè no es busquin alternatives en espais interiors que puguin ser un element de risc. Hem buscat quines activitats poden desenvolupar aquests establiments, que siguin compatibles amb actes de menys risc”.

Així, s’autoritza l’obertura de locals que operen com a discoteques, sales de ball, sala de festes amb espectacle, bar musical, karaoke, per a desenvolupar determinades activitats que comportin nivells de contacte i interacció social de menys risc, amb persones assegudes durant la majoria del temps que dura l’activitat i amb poc moviment i interacció social amb altres persones que comparteixen l’activitat. No està permès el ball però sí que duguin a terme activitats vom concerts amb el públic assegut, mantenint distància i aforaments limitats.

En concret,  aquests locals podran obrir al públic per a  exercir l’activitat de servei de bar i,  en el cas de les sales de festa amb espectacle, de bar, restaurant o restaurant bar. Així mateix, es podran exercir les activitats musicals, teatrals, culturals i de varietats pròpies de les sales de concert, cafès teatre i cafès concert i, en el cas de les sales de festes amb espectacle, les activitats musicals pròpies dels restaurants musicals.

No obstant això, es mantenen suspeses les activitats de ball –a interior o a l’exterior-, però aquelles recreatives musicals que disposin de pista de ball o espai assimilable poden habilitar-los per instal·lar taules i/o cadires, pel públic assistent i amb registre previ. En aquests locals, s’ha de garantir la distància interpersonal mínima d’1,5 metres en el servei de barra, s’ha de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules, d’1,5 metres, amb un màxim de 6 persones per taula o agrupació d’aquestes.

L’horari general d’obertura i de tancament de cada local o establiment ha de ser el corresponent a l’activitat per a la qual es disposi de llicència o autorització, però no més enllà de les 3h i sense que puguin admetre nous clients a partir de les 2h.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?