Anna Montfort, nova regidora de Guanyem Cerdanyola al ple de setembre

GM_GuanyemCerdanyola

Guanyem Cerdanyola ha decidit que Anna Montfort substitueixi Laura Benseny –que va renunciar al juliol- al grup municipal de l’organització de l’esquerra alternativa de la ciutat. Anna Montfort prendrà possessió de l’acta de regidora al ple ordinari del proper 29 de setembre. El grup municipal de Guanyem Cerdanyola queda conformat per Ivan González, que ja va ser anunciat com a candidat per les properes eleccions municipals de 2023, Adrià Guimerà i Anna Montfort.

La veïna de Montflorit, nascuda l’any 1996, va estudiar a l’Escola Ramon Fuster i és graduada en geografia i té un màster en estudis territorials i de la població. Fa anys que participa en diferents col·lectius de la ciutat, sobretot en el moviment juvenil i estudiantil. Tot i que segons l’ordre de les llistes electorals de 2019, no era la següent en l’ordre de prelació de la candidatura de Guanyem Cerdanyola, l’organització ha considerat que la seva inclusió a l’actual grup municipal és una “aposta estratègica que posa en valor tot el que l’Anna Monfort pot aportar a la institució i a la ciutat”. L’organització considera que a més, d’aquesta manera, “demostra el seu compromís amb la renovació de càrrecs i la no professionalització de la política”.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?