Àngels Guimerà (Junts): “Aquestes eleccions municipals hem de fer un salt endavant”

WhatsApp Image 2023-03-10 at 13.00.16(1)

L’exconsellera d’Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, era la convidada d’enguany al tradicional Sopar de dones actives de Junts per Cerdanyola. Una vetllada que va homenatjar les comerciants cerdanyolenques Maria Casamitjana i Núria Pérez.

Efecte Trias

“Les dades parlen per si soles. L’Observatori de dones de la Cambra de Barcelona diu que la norma del 40% de dones a la direcció de les empreses es compleix en el 12% dels casos. A les empreses públiques és el 25%”, va destacar Alsina. Per a ella, Junts arriba a unes municipals on es nota l’efecte Trias: “Un candidat per a Barcelona que té clar que la ciutat ha d’exercir el rol que en els darrers anys no ha exercit, que és el de capital de Catalunya. Barcelona ha de ser generosa repartint talent, inversions i oportunitats i actuar amb una mentalitat de país en xarxa”. La formació arriba als comicis del 28 de maig “amb moltíssimes llistes arreu del país i amb moltes ganes de fer valdre el model del partit”. En aquest sentit, Alsina considera que les institucions importants en aquests moments són els ajuntaments i per aquest motiu és important que la formació “tingui presència governant o sent decisiva en cada Ajuntament: “Faran una oposició constructiva i faran valdre el programa i l’ideari de Junts”.

Per la seva banda, la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, posava en valor la tasca realitzada aquests quatre anys pel regidor i candidat Joan Sánchez: “Semblava que un sol regidor no podria fer massa feina, però hem estat el regidor 13 i hem estat decisius per moltes coses”. I en aquesta línia, posava com a exemples l’acord pels pressupostos amb el govern del PSC que han permès tirar endavant alguns punts del seu programa com la creació de l’Oficina de Promoció Econòmica, el projecte del Parc Arqueològic o el Pla de polígons.

Guimerà creu que ara és el moment de fer un salt endavant “i seguir treballant perquè el teixit empresarial i  industrial triï Cerdanyola per instal·lar-s’hi i es pugui  generar riquesa, amb un comerç local que tingui vida”. La presidenta espera que les municipals “siguin un punt d’inflexió important perquè la gent confiï en la nostra feina i puguem ajudar a tirar endavant la ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?