Àngel Vázquez, candidat del PSC a la presidència de l’EMD de Bellaterra

WhatsApp Image 2023-02-04 at 09.02.02

Per primera vegada en la història, el PSC Cerdanyola presenta un candidat a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra. L’assemblea socialista escollia ahir per unanimitat Àngel Vázquez, veí del Turó de Sant Pau.

“Ens presentem perquè tenim unes idees que ens permeten pensar que podem organitzar millor Bellaterra”, assegurava el candidat. En els darrers 10 anys, explicava, que hi ha hagut pocs canvis: “Anem a menys. Bellaterra està trista i això fa mal, la fotografia de Bellaterra de l’última dècada no ha canviat, seguim amb els mateixos problemes i amb les mateixes no solucions”. Per aquest motiu, defensa que el canvi a Bellaterra ha de ser ara. “A Cerdanyola tenim un equip de govern ben ferm i amb ganes de fer quatre anys més de política al més alt nivell. I per primera vegada a Bellaterra, una opció de presidència i lideratge a la junta de veïns que ens permetria un tracte directe amb un Ajuntament de la mateixa línia i sintonia”, explicava Vázquez. Aquest canvi per a Bellaterra, segons el candidat, s’ha de treballar mitjançant el diàleg. “Canvi i diàleg seran dues eines indispensables a l’hora de donar vida al nostre programa”, assegurava. “Un projecte de poble encara en estudi” que no obviarà temes com la necessitat urgent d’una política d’inversió en l’espai públic, el seguiment de la instal·lació del nou enllumenat, l’aposta per mantenir el sistema porta a porta de recollida de residus i la seva implantació al Turó de Sant Pau, la millora de la neteja viària, l’ampliació del servei de jardineria o els tres eixos de treball més importants i complexos a Bellaterra. “La seguretat ciutadana, la mobilitat i la necessitat d’una assistència sanitària pública al poble. En aquesta última qüestió, com a partit majoritari del Parlament ens comprometem a utilitzar totes les eines polítiques possibles per aconseguir-ho”, afegia. “Si el que volem és posar fil a l’agulla i resituar Bellaterra on li toca hem de centrar-nos en l’opció que realment més pot fer per Bellaterra. El vot útil en les properes eleccions és el PSC”, reivindicava Vázquez, que indicava que és el moment de crear una nova relació Bellaterra-Cerdanyola: “I ha de ser de tu a tu i amb ganes compartides de treure Bellaterra del forat on es troba. Fer créixer Bellaterra és una tasca que ens implica a tots”.

Projecte de solvència

Per la seva banda, l’alcalde de Cerdanyola i primer secretari socialista, Carlos Cordón, apuntava que amb aquesta candidatura el PSC vol oferir la millor gestió possible i també la millor relació entre EMD i Ajuntament. “Aquest és un projecte de solvència i Àngel Vázquez és la millor persona per encarnar-lo”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?