Ángel Petisme presenta el disc ‘Cierzo, 25 aniversario’ al XII Cicle de Música de Cambra

WhatsApp Image 2023-02-25 at 09.03.55

El concert d’Ángel Petisme tindrà lloc diumenge 26 de febrer (12.30 h) al Museu d’Art de Cerdanyola. L’entrada serà lliure per a qui vulgui gaudir-lo.

Ángel Petisme, el poeta i trobador aragonès, celebra aquest any el 25è aniversari de l’edició del seu aplaudit llibre-disc “Cierzo”, que li va regalar l’afecte i la trobada amb el públic i on recuperava la memòria i les arrels. I ho fa amb un EP, “Cierzo, 25 aniversario”, el seu dinovè treball discogràfic.

A “Cierzo, 25 aniversari” recupera amb una nova producció i un so del segle XXI, dos de les seves cançons més emblemàtiques: “Donde muere la carretera” i “El tranvía verde”, a més de dues inèdites d’aquella època Te quiero que pa qué i Otro Aragón . També apareix el poema “Blowin’in the Cierzo” a la veu del reconegut actor Josep Maria Pou, Premi Nacional de Teatre. A més, a l’edició física s’inclouen els 13 temes remasteritzats i amb un so espectacular que contenia aquell disc. La portada del disc és un quadre impressionant del seu amic, el pintor Vicente Villarrocha, que va morir el desembre del 2021 amb 66 anys i al qual rendeix un homenatge.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?