Andreu Gaya (Jovent Republicà): “Si volem canvis, els joves hem de ser-hi presents”

WhatsApp Image 2023-04-14 at 21.14.23
Mariona Agra, Andreu Gaya i Gisela Hernández durant la trobada / F. Sergi Garcia

Per al jovent republicà les polítiques de joventut sempre han estat les grans oblidades a Cerdanyola. “Nosaltres estem al carrer i a les institucions per donar veu als joves i defensar els nostres drets i les nostres reivindicacions”, remarcava Andreu Gaya, membre de jovent republicà i número 9 de la llista d’ERC. Ell, Mariona Agra (16) i Gisela Hernández (31) van compartir una estona amb altres joves per explicar les propostes republicanes i recollir les seves inquietuds.

Després de recordar que aquest mandat han vehiculat a través del grup municipal d’ERC dues mocions –per a la creació del Pla Local de Joventut i per a l’obertura i ampliació de sales d’estudi- que han estat aprovades pel plenari, explicaven que aposten per la implicació real de la regidoria de Joventut tot dotant-la de pressupost i personal, l’acompanyament en salut mental als joves, col·locar aparells on es trobin els elements necessaris per a emergències menstruals, arreglar el PEM Guiera, construcció de noves pistes poliesportives i d’skate, creació d’espais per jugar a eSports, un canvi cap a una mobilitat sostenible, la creació d’una residència d’estudiants i que una part de les noves promocions d’habitatges es destinin directament a lloguer per a joves.  “Tot i que l’Oficina Jove era una idea d’ERC, celebrem que finalment s’hagi fet, però el que s’ofereix allà no és el que necessitem”, asseguraven.  “Si volem que hi hagin canvis i posar Cerdanyola en marxa els joves hi hem de ser presents”, destacava Gaya.

Per la seva banda, l’alcaldable republicà, Albert Turon, apuntava que compten amb Jovent Republicà no només per bastir la candidatura sinó perquè és imprescindible que la manera d’entendre la ciutat dels joves “arribi a l’Ajuntament”. També assegurava que Cerdanyola no és una ciutat per a joves i que és imprescindible que el jovent s’impliqui per aportar la seva perspectiva a l’hora de prendre decisions. “Posar Cerdanyola en marxa és crear la ciutat on viureu. Necessitem la vostra empenta i il·lusió”, demanava Turon als joves..  En aquest sentit, Dani Jovell (5) assegurava que el Jovent Republicà pot estar molt content de tenir una llista rejovenida: “El projecte d’ERC posarà Cerdanyola en marxa a través de la implicació dels joves, cosa que no farà la resta de formacions polítiques”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?