Andi Colaianni agafa les regnes del primer equip femení del Cerdanyola CH

VILANOVA-601-640x427

A partir d’ara, Andi Colaianni dirigirà els primers equips masculins i femenins del Cerdanyola CH.  El Cerdanyola Club d’Hoquei i Dani Setién, fins ara tècnic de l’equip femení d’OK Lliga, han arribat a un acord per desvincular el tècnic de la direcció del primer equip femení. El club vol expressar el seu agraïment a Dani Setién pel compromís, la dedicació i la feina feta aquesta temporada. La decisió de no continuar al capdavant del primer equip ha estat consensuada entre les dues parts. Setién continuarà vinculat al Cerdanyola CH formant part del cos tècnic de la secció masculina sènior.

Marc Miranda, segon entrenador de l’equip femení

Andrés Colaianni assumirà la direcció del conjunt d’OK Liga fins a final de temporada. Colaianni compaginarà aquest rol amb el d’entrenador del primer equip masculí de Nacional Catalana. El director esportiu del club, Marc Miranda, serà el segon entrenador de l’equip femení.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?