Anabel Plans serà l’alcaldable del PP a les eleccions municipals

WhatsApp Image 2023-01-27 at 12.13.03

L’actual regidora i presidenta del PP a Cerdanyola, Anabel Plans, ha estat designada com a candidata a l’alcaldia per la formació popular a les eleccions municipals del proper 27 de maig.

Des del partit es destaca que Plans, l’única consellera comarcal del PP al Vallès Occidental, té capacitat de gestió, entrega i voluntat d’arribar a acords en benefici de les necessitats dels veïns i de la ciutat. “Una política que sempre està a peu de carrer escoltant els seus veïns i que ara es presenta com a candidata amb l’objectiu d’aconseguir molt bons resultats a les eleccions municipals”, destaquen en un comunicat.

El PP és” l’única alternativa de centre-dreta al govern d’esquerres de Cerdanyola”

“El PP és l’única alternativa de centre-dreta al govern d’esquerres de Cerdanyola, un govern que des de fa temps ha donat l’esquena als problemes reals dels veïns”, assegura la candidata. En aquest sentit apunta que “des de fa 4 anys el govern de la ciutat s´ha oblidat de la seguretat, del manteniment de la ciutat i dels veïns de Cerdanyola en general”. Per aquest motiu, Plans assegura que els seus compromisos amb Cerdanyola seran els que sempre ha mantingut el Partit Popular com millorar la seguretat i reduir la delinqüència –“actualment desbocada”, valora-, millorar l’espai públic i reduir els impostos – especialment l’IBI (baixant-lo al mínim legal)- i els temps burocràtics “per millorar l’atenció de l’administració local al ciutadà”. També és una prioritat per a Plans “millorar l’atenció primària de Cerdanyola” i en aquesta línia anuncia que s’aturaran ” fins que la construcció de l’Hospital Ernest Lluch sigui una realitat”.

Plans creu que “el govern de la ciutat està completament acomodat” i considera que “Cerdanyola necessita un PP amb una forta representació institucional” per ser decisius en la governabilitat i treballar per oferir solucions als problemes reals dels veïns: “Estem recuperant novament la confiança de la gent, perquè hem demostrat que som un partit que sap gestionar, que baixa impostos i crea llocs de treball. El PP és l´únic capaç d´aportar solucions i oferir estabilitat”. Per a la candidata, “Cerdanyola és la prioritat” i demana “deixar de banda controvèrsies ideològiques que només responen a interessos partidistes” i que “no serveixen per millorar les necessitats del dia a dia dels habitants del municipi”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?