Anabel Plans pren possessió de l’acta de regidora de l’Ajuntament

Presa de possessió de la nova regidora del PP, Anabel Plans. Foto Ajuntament (NP)

La renúncia de Manuel Buenaño a la seva acta de regidor de l’Ajuntament de Cerdanyola ha obert les portes del ple a Anabel Plans, que ocupava el número 3 de la llista del Partit Popular a les darreres eleccions municipals.

Manuel Buenaño s’acomiadava del ple municipal en la sessió ordinària de juny després de 14 anys com a regidor del Partit Popular. Buenaño marxava amb un emotiu discurs en el que destacava que el seu compromís amb la ciutat “segueix intacte perquè no cal ser regidor per a servir al municipi que estimes”.

I del comiat de Manuel Buenaño s’ha passat a la benvinguda d’Anabel Plans, qui jurava l’acta de regidora de Cerdanyola en el ple de juliol. Plans agraïa les paraules de benvinguda dels regidors i regidores del plenari i avançava que treballarà el màxim possible per Cerdanyola. Anabel Plans ocupava el número 3 en la llista del Partit Popular en les darreres eleccions municipals celebrades i també és la secretària general del comitè executiva del partit.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?