Anabel Plans (PP): “Una altra Cerdanyola és possible”

WhatsApp Image 2023-05-13 at 11.03.03

Carrers nets, seguretat i oportunitats. Això és el que promet d’entrada la candidata a l’alcaldia pel PP, Anabel Plans. La regidora popular els últims dos anys es va comprometre divendres, en la presentació de la seva candidatura, a incrementar la brigada d’obres i revisar el contracte de neteja; a passar de 56 a 100 places de policia local en 4 anys i a donar suport a les famílies i comerços, reduint l’IBI i l’IAE. Plans va prometre també tres grans aparcaments gratuïts i transport interurbà pagat pel consistori; a més d’infraestructures dignes, dos nous pavellons esportius, una residència, i un auditori.

Altres promeses van ser més habitatge públic i privat, noves zones verdes, una comissaria, “mà dura pels qui no s’adapten” i ajudes a famílies amb fills amb empadronaments de cinc anys. La candidata que, reclamarà a la Generalitat inversions en salut pública i l’hospital Ernest Lluch, va advocar per la col•laboració público privada durant la seva intervenció. “Volem una Cerdanyola segura, neta, còmoda, pels joves i pels grans, per a tots”, va dir, després d’haver criticat la Cerdanyola del Riu Sec abandonat, amb gestions de 7 mesos d’espera per una terrassa hostalera, o cinc mesos i una taxa de 500 euros per una plaça d’aparcament per a persones amb discapacitat, entre altres exemples.

“Una dona valenta, que no s’arruga, no sectària i que sap escoltar”

Dolors Montserrat portaveu del grup Popular al Parlament Europeu i quatre vegades ministra al govern de Rajoy, el 2016 al 2018, va presentar a Plans com “una dona valenta, que no s’arruga, no sectària i que sap escoltar” en el primer acte de campanya del PP, divendres passat, al Museu d’Art de Cerdanyola. El 28-M, Plans representa “el canvi” a Cerdanyola, va assegurar Montserrat. El PP, va afegir, no és partit “de grans promeses”, sinó de “complir-les”; “un valor segur” en “solucionar problemes”, generar “creixement econòmic”, “oportunitats pels joves”, “cura pels grans” i en la “defensa de la convivència”.

A banda d’implicació amb la campanya municipal, Montserrat va demanar al públic, una cinquantena de persones amb representats d’hostalers entre aquests, que recordessin el que havia passat aquesta legislatura a escala nacional per recriminar al PSOE -“els mateixos que governen a Cerdanyola”, havia dit- “xapuses” com la llei del si és si o l’acceptació de llistes de Bildu “d’assassins condemnats”.

Joc de sigles de qui va ser regidor de l’Ajuntament de Barcelona i president del PP català, Alberto Fernández, al presentar el PP com el partit de les persones pràctiques (compromeses amb la ciutat i els veïns), de les persones previsibles i dels que resolen els petits problemes, aquells que, com unes faroles que no il•luminen, angoixen a la ciutadania.

Fernández va lamentar la no construcció del Túnel d’horta, un projecte que va defensar com a regidor de Barcelona, al considerar que la infraestructura hauria estat fonamental i bàsica per potenciar Cerdanyola, connectant-la per carretera amb Barcelona. Els refranys qui la fa la paga, a on vagis fes el que vegis i dime con quien andas y te diré quien eres van servir a l’exportaveu popular de l’Ajuntament de Barcelona per reafirmar-se en la mà dura contra la delinqüència, la inseguretat i l’incivisme, exigir a les persones migrades que respectin usos i costums i criticar al president Pedro Sánchez pels pactes amb Bildu i els independentistes. – Judith Josa

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?