Ana Dramas, finalista a la Gala Inimitables

WhatsApp Image 2023-12-04 at 09.44.54

L’actriu i imitadora gironina, Anna Pérez Navarro, de nom artístic Ana Dramas, arribava a la Gran Gala Final del II Certamen Inimitables celebrada al Teatre Callao de Madrid. L’actual resident a Cerdanyola es convertia en l’única concursant catalana.

Per entrar al concurs, els participants van enviar un vídeo interpretant la seva millor imitació a la pàgina Palacios, en col·laboració amb Comedy Central i Divertia, d’entre els quals es va seleccionar els sis millors intèrprets. Ana Dramas va ser la més votada, amb un total de 640 vots per les seves imitacions en les quals va barrejar cantants com la Rosalía, veus de dibuixos animals com els Simpsons i personatges de televisió com la Isabel Pantoja, la Gloria Serra o la Tamara Falcó. “També s’havia de fer menció a la casa Palacios perquè promocionava la gala”, ens explica la finalista.

“Aquest tipus de concursos tan concrets, com és el món de la imitació, no acostumen a trobar-se”, manifesta Pérez. Per això, aquest és el primer concurs al qual es presenta, tot i que fa anys que es dedica al teatre: “Des de petita em sortia sol”, confessa la imitadora. Més tard, va realitzar estudis de doblatge i es va formar a l’escola PerformArt, a Barcelona, de la qual fa especial menció del seu professor d’imitacions, en Javier Jiménez, que ha exercit d’actor a Crackòvia, per explicar que per a ella “ha estat com un pare postís”.

La competició concedia un premi de 2.000 euros, a més de l’oportunitat de col·laborar amb l’agència Divertia, empresa líder en representació d’artistes, per a impulsar la seva carrera professional com a imitador. L’Ana Dramas, en la seva funció de 7 minuts, entrava amb una cançó paròdica de la Rosalia tot personalitzant la lletra, enfocada al concurs. Després va incloure diversos monòlegs, a més de veus de personatges i famosos, i va concloure amb una cançó de La Oreja de Van Gogh, també personalitzada per la gala.

L’artista menciona que no cal ser necessàriament una persona extravertida, però sí tenir una part divertida i plena d’il·lusió. En aquesta línia, afegeix que “per a dedicar-te al món de la interpretació, has de comptar amb dues eines que si no les tens, no pot funcionar, que són l’empatia i la capacitat d’observació”. – Andrea Martínez

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?