Ampliació dels horaris del cementiri per Tots Sants

La festivitat de Tots Sants fa augmentar les visites al cementiri i és per aquest motiu que l’Ajuntament de Cerdanyola  ha establert un horari especial al voltant d’aquesta festivitat.

El Cementiri Municipal estarà obert fins al  31 d’octubre de 8:30 a 19 h (excepte el 26 d’octubre que romandrà tancat), l’1 de novembre de 8:30 a 19 h i el 2 de novembre de 8:30 a 12:30 h i de 14 a 17h. El cementiri disposa d’un aparcament, tot i així, per arribar-hi es recomana fer-ho caminant o en transport públic. Així mateix, el dimarts 1 de novembre, la línia urbana SU1 tindrà servei especial amb horaris de dissabtes i recorregut fins al Cementiri Municipal.

D’altra banda, el 31 d’octubre i l’1 de novembre, Creu Roja oferirà suport enviant voluntaris perquè puguin acompanyar als visitants amb dificultat de mobilitat que ho necessitin, ajudant-los a arribar fins la zona on estigui ubicat el seu nínxol, amb cadires de rodes si s’escau, en horari de 9 a 13 h i de 15 a 18 h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?