Ampli dispositiu per garantir la seguretat a les eleccions del 14-F

dispositiu
Visita de l’alcalde Carlos Cordón i el regidor Javi Sánchez a les taules electorals del Casal de Joves / Foto Ajuntament MC (NP)

A Cerdanyola, 43.468 persones podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya de demà diumenge 14 de febrer. Per garantir la seguretat d’electors/res i membres de meses, l’Ajuntament de Cerdanyola ha aplicat els protocols decretats per les autoritats sanitàries per assegurar una jornada electoral amb els mínims riscos per a la salut i amb totes les garanties per tal que la ciutadania pugui exercir el seu dret a vot. A més, el consistori  ha ampliat el nombre de col·legis electorals i ha canviat altres per garantir que la ciutadania que vulgui votar presencialment a les eleccions ho faci amb total seguretat. Aquests canvis han afectat a més de 32.000 electors/res de Cerdanyola que han estat informats del nou col·legi electoral tant amb la tarja censal com mitjançant una carta que ha enviat l’Ajuntament. Els cerdanyolencs i cerdanyolenques poden consultar el seu col·legi electoral al web municipal https://www.cerdanyola.cat/eleccions

Als 16 col·legis electorals habilitats es mantindrà la ventilació adequada i es garantirà la distància entre persones així com els accessos senyalitzats d’entrada i sortida. També s’ha previst control de cues per evitar aglomeracions, i la correcta utilització de la mascareta. A més, cada una de les 74 meses electorals rebrà informació sobre les mesures de seguretat i material de protecció que inclou: 6 mascaretes FFP2, 3 pantalles facials, 3 bates, una caixa guants i material de desinfecció.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha contractat 37 persones en atur per actuar com a informadores als comicis. 18 faran tasques d’informació i revisió de compliment de les mesures de seguretat,  i 19 estaran com a responsables dels centres de votació i de la seguretat sanitària.

Franges recomanades

Per votar presencialment, les persones vulnerables tenen prioritat i s’han marcat unes franges de vot: per a col·lectius de risc de 9 a 12 hores, per a votants en general de 12 a 19 hores i per les persones en quarantena de 19 a 20 hores.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?