Amic Amat, el testimoni fotogràfic de la pandèmia a Cerdanyola

6

L’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet presenta a la sala Elisa Arimany una mostra col·lectiva fotogràfica que ha capturat des de diverses òptiques la pandèmia i com l’hem viscut a la ciutat. L’exposició es podrà veure fins al 31 de juliol.

L’AFOCER ha mirat cap a Ramon Llull i el seu Llibre d’Amic i Amat per a titular el seu darrer treball col·lectiu. L’exposició de les fotògrafes planteja, amb les seves instantànies, documentar i recollir què ha suposat l’any 2020, any de pandèmia de la COVID19, per a totes i tots. L’entitat explica que el 2020 “també ha estat un any en què hem pogut recuperar coses molt importants que, en les presses del dia a dia, queden arraconades per altres coses més urgents”. A més, destaquen que volen fer un “homenatge a l’amistat”.I s’adrecen a l’espectador, a qui dediquen la mostra: “Aquesta exposició és per a tu: amb qui hem rigut, amb qui hem plorat, amb qui he pogut mostrar-me vulnerable”.

Durant la inauguració de l’exposició, la comissària, Glòria Molina, va explicar que es tracta d’un treball col·lectiu desenvolupat durant un any. El resultat conforma l’exposició. És un tot heterogeni, com ho són les persones que hi han aportat fotografies. Això sí, l’amistat, el vincle, la necessitat de saber-se un i l’altre, formen el fil conductor de la mostra. Molina va agrair a l’equip de producció, format per Carme Aldana, Ma. Carmen Benítez i Glòria Molina, el suport necessari per fer possible Amic Amant. Les fotos que es poden veure a la mostra són de Carme Aldana, Lluís Clotet, Joan Expósito, Xavier Loncà, Antoni Marín, Maria Núria Moreno, Jordi Prades, Enric Borderias, Núria Durán, Magda Llorens, Pere López, Glòria Molina, Miquel Pons i Vicenç Semper.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?