Álvaro Hernández (PP) aposta per Buenaño com a candidat per al 2019

ee711835a5b8be9e56ead006e30e58e2

El coordinador del PP de Cerdanyola ha estat elegit nou president dels populars de la ciutat per unanimitat. Anabel Plans és la nova secretària general

Amb 28 anys i dos graus – Dret i Economia-, el coordinador del PP de Cerdanyola, Álvaro Hernández, ha estat elegit per unanimitat nou president dels populars del municipi. El jove cerdanyolenc va iniciar la seva responsabilitat política com a president de Noves Generacions a Cerdanyola al 2009 i es considera un “home de partit” que aposta pel seu predecessor, Manuel Buenaño, com a cap de llista del PP en les eleccions municipals de 2019: “Em deixa el llistó molt alt i tot i que ho decidirà el comitè del partit, jo sóc partidari que ell sigui el nostre candidat”. Hernández estarà acompanyat per Anabel Plans com a nova secretària general.

En la presentació pública d’Hernández com a president, Buenaño assegurava que després de 8 anys deixa la presidència del PP de Cerdanyola per “tancar una etapa” de la seva vida: “Sempre he dit que estaria dos mandats i ho deixaria”. Al març de l’any passat ja va deixar la secretaria regional, al juny la provincial i en breu abandonarà la presidència comarcal. “He passat bons moments, regulars i dolents”, valorava Buenaño, que es mostrava optimista malgrat el “moment complicat” que passa el PP. “Crec que hi ha futur a Cerdanyola, són joves del poble coneixedors de la seva realitat. Tenen tot el meu suport i si ells ho volen jo seré el candidat”, anunciava.

La línia de treball d’Hernández, segons va explicar, estarà dividida en l’interna i en l’externa. A nivell intern, el jove vol rejovenir el partit i posar en valor el capital humà del partit. I a nivell extern l’objectiu és “recuperar el votant que està desencantat del partit” i treballar barri per barri: “Els barris de Cerdanyola són molt diferents, però tots tenen en comú que han estat abandonats per l’Ajuntament”. Hernández també avançava que es preocuparan pels “problemes reals” de la ciutadania i seguiran lluitant per solucionar els grans problemes que actualment té la ciutat. – N.Ferrer

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?