Alumnat de l’escola Sant Martí i de l’institut Forat del Vent participen al programa Lecxit de la Biblioteca

lecxit_1

Alumnes de l’Escola Sant Martí participen en el programa Lecxit que es du a terme a les dependències de la Biblioteca Central. L’objectiu és millorar la seva comprensió lectora i ho fan amb el suport i guiatge d’alumnes de l’Institut Forat del Vent

El programa Lexcit, ja en marxa, preveu que l’alumnat treballi a la biblioteca diverses jornades. Personal de la Fundació Bofill i el professorat dels centres cerdanyolencs, s’encarreguen d’implementar les dinàmiques necessàries perquè els infants optimitzin les seves eines d’aprenentatge, millorant la seva comprensió lectora.

La Biblioteca Central de Cerdanyola és un dels espais de referència quant a la dinamització de la ciutat oferint respostes a necessitats detectades, com és el cas del programa Lexcit. Les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament, junt amb la Biblioteca de Cerdanyola, la Fundació Bofill i les persones educadores treballen colze a colze per garantir l’empoderament dels infants en una etapa tan important com és la de la formació escolar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?