Alejandro Fernández: “El PP ha tornat per quedar-se”

pp

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, i la presidenta local i regidora de l’Ajuntament de Cerdanyola, Anabel Plans, mantenien ahir una trobada amb afiliats del partit al municipi. “Vaig viure aquí quatre anys de la meva vida, del 1994 al 1998, quan estudiava a la UAB. Per tant, Cerdanyola és per a mi molt important i per al PP encara més”, recordava Fernández, que traslladava l’orgull per la tasca de Plans a l’Ajuntament de Cerdanyola i al Consell Comarcal. “Estem convençuts que Cerdanyola és un municipi clau per incrementar la nostra representació municipal i que en les properes eleccions municipals el PP serà capaç de garantir  les seves polítiques de seguretat ciutadana, de suport als emprenedors i l’ocupació i de garantia d’unes ciutats més netes”.

Fernández reconeixia que a nivell nacional fa quatre anys la formació estava en una situació crítica, però ara “el PP ha tornat per quedar-se” i per fer el que ha fet sempre: “Garantir estabilitat, bon govern, bones polítiques municipals, seguretat ciutadana, impostos moderats i tot allò que ha garantit que tinguem les grans ciutats espanyols governades pel PP”. En aquesta línia, apuntava que “si al 2019 vam ser capaços d’aconseguir representació municipal en les eleccions de pitjor resultat de la història del PP a Catalunya” i ara “tenim una regidora que ho està fent de meravella, a les properes anirà molt millor”. A més, recordava que les enquestes cada vegada van millor per al PP. “És cert que a Cerdanyola hem tingut una trajectòria molt potent, però s’obre una etapa nova i després de l’estiu nomenarem els candidats”, anunciava Fernández, que no es mostra preocupat per l’aparició de Vox a Cerdanyola: “Vivim en una societat democràtica i qualsevol formació política es pot presentar. Nosaltres tenim un projecte sòlid, que té experiència a l’Ajuntament i que sabut arribar a acords amb altres formacions polítiques”.

Plans: “Soc d’aquí de tota la vida i les ganes les tinc”

Per la seva banda, Plans assegurava sentir-se recolzada pel PP català i reconeixia que és difícil arribar on estava l’exregidor popular Manuel Buenaño, però indicava que de vegades els canvis van bé perquè suposen una novetat per a la gent. “Soc d’aquí de tota la vida i les ganes les tinc”, destacava la regidora, que també valorava el seu primer any a l’Ajuntament: “És una tasca complicada perquè hi ha expedients que porten molts anys a Cerdanyola i estan encallats. Estem negociant molt i esperem que amb la nostra ajuda i el nostre equip fer una oposició que s’escolti i estigui allà per al que faci falta”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?