Alejandro Fernández denuncia la “irresponsabilitat” dels partits independentistes per la seva “incapacitat” de formar govern

IMG-0799

El president del Partit Popular (PP) de Catalunya, Alejandro Fernández, va assistir dimarts dia 27 a la reunió comarcal del partit acomplida a Cerdanyola, on el va rebre el regidor popular Manuel Buenaño. A les portes de l’Espai Enric Granados, Fernández va recordar “l’estima especial” que sent per la ciutat on va viure quatre anys mentre estudiava a la UAB, tot donant suport a Buenaño.

Fernández va desaprovar les dificultats que estan tenint les formacions independentistes per formar Govern, al·ludint a una “irresponsabilitat terrible” per “haver rebut suport a les urnes però no ser capaces de traduir-ho en una majoria sòlida”. No creu que es tornin a repetir les eleccions, però sí veu possible que “aprofitin el temps fins al darrer segon”. El polític va reconèixer també el “distanciament” de la ciutadania amb el seu partit, però destacant que el PP és un “partit de govern” que intenta fer política “responsable” des de l’oposició.

El líder popular va aprofitar per titllar de “performance” la trobada per negociar govern entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, que s’estava fent aquella mateixa tarda a la presó de Lledoners. El polític considera la reunió com “la imatge per dir que des de Lledoners també controlen”. A més, Alejandro Fernández va analitzar la campanya electoral de Madrid com un “escenari de confrontació pràcticament guerra-civilista”, propiciat per Podemos, i contraposat amb el discurs “optimista” d’Isabel Díaz Ayuso.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?