Aldi obrirà la seva primera botiga a Cerdanyola el 15 de setembre

ALDI obrirà el proper 15 de setembre per primera vegada a Cerdanyola del Vallès. Serà una botiga situada a la carretera de Barcelona, 175, que tindrà una superfície comercial de prop de 1.100 m² i comptarà amb un equip de 19 col·laboradors i col·laboradores. El nou supermercat serà el número 76 de Catalunya, el 48 a la província de Barcelona.

La companyia ha ressaltat que els clients podran trobar en el nou establiment un assortiment de prop de 2.000 productes de qualitat a preus baixos, amb un 86% dels articles de marca pròpia, amb tot el necessari per a realitzar una compra completa. ALDI també ha destacat que confia en proveïdors nacionals per a proveir els seus establiments. De fet, el 80% del seu assortiment està format per productes elaborats i conreats en el territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors. El supermercat també disposarà d’un aparcament amb més de 80 places, així com punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

A causa del context actual, la companyia ha extremat en tots els seus establiments les mesures de seguretat i higiene amb l’objectiu de garantir la salut de clients i empleats, seguint totes les indicacions i protocols definits per les autoritats sanitàries.

Sobre ALDI

ALDI és una de les principals cadenes de supermercats d’Espanya, amb un model de negoci basat en el descompte. L’entrada de ALDI en el mercat espanyol es va produir en 2002 i actualment compta amb més de 340 botigues i més de 5.500 empleats. ALDI orienta la seva activitat a oferir productes d’alta qualitat al millor preu, que obté comprant als millors proveïdors locals, estatals i internacionals, i mitjançant les seves marques pròpies, com El Mercat, El Forn, Special, La Taula, Esselt, Milsani, GutBio, Biocura o Mildeen, entre altres. El grup d’empreses ALDI Nord és una de les cadenes d’alimentació més importants del món. El discounter centra tots els seus esforços a oferir productes bàsics de qualitat al millor preu a clients de nou països europeus. La clau de l’èxit continuat de ALDI Nord Group són els seus més de 77.000 col·laboradors i col·laboradores de Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal i Espanya.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?