ALDI inaugura el seu primer supermercat a Cerdanyola

aldiweb

En el marc del seu pla d’expansió al país, la cadena de supermercats ALDI ha inaugurat el seu primer establiment a Cerdanyola (carretera de Barcelona, ​​175). Amb aquesta nova botiga, la companyia suma 76 establiments a Catalunya, 48 a la província de Barcelona, ​​i manté l’objectiu de seguir creixent a la regió en els propers anys.

A la nova botiga, els clients podran trobar prop de 2000 productes, un 86% d’ells de marca pròpia, i tot el necessari per realitzar una compra completa, sempre amb un fort compromís amb la qualitat.

“Poder obrir per primera vegada en aquesta ciutat és una gran satisfacció per a nosaltres ja que mantenim la nostra aposta i esforç constant per estar cada vegada més a prop dels nostres clients i continuar oferint-los productes de qualitat al millor preu. Catalunya és una regió estratègica per ALDI on volem continuar creixent en els propers mesos”, ha explicat Jordi Filiberto, responsable d’Expansió d’ALDI, durant l’acte inaugural, que ha comptat amb l’assistència de Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació; Javier Sánchez, regidor de Finances i Serveis Econòmics; i Eulàlia Mimó, regidora de Territori i Sostenibilitat. “Estem desenvolupant un fort pla d’expansió a Espanya i, en aquest sentit, analitzem i estudiem de forma contínua quina pot ser la millor ubicació on podem obrir un nou establiment sempre amb el propòsit d’oferir el millor servei. Ja feia temps que teníem ganes d’estar presents a Cerdanyola i en aquest sentit estem molt orgullosos de poder inaugurar la nostra primera botiga”, destaca Filiberto.

El nou ALDI, que té un horari comercial de dilluns a dissabte de 9.00h a 21:30h, compta amb una superfície comercial de prop de 1.100 m2 i una plantilla de 19 col·laboradors i col·laboradores, més de 80 places d’aparcament i places així com punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. “A ALDI apostem per generar llocs de treball estables i, sempre que ens és possible, col·laborem amb les institucions per generar noves oportunitats adequades a les necessitats laborals de la zona”, apunta Filiberto.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?