Albert Zanon torna al Cerdanyola CH

16fd96deba85a06311383433f152ed24

Aquesta temporada el primer equip masculí del Cerdanyola CH militarà a la Primera Catalana i Albert Zanon serà el responsable de dirigir-lo. Zanon es va formar com a entrenador al Cerdanyola CH, va estar 10 anys vinculat al club, va ser entrenador de l’hoquei base, coordinador i entrenador del primer equip quan jugava a la Primera Divisió Nacional Espanyola.

El nou tècnic del Cerdanyola CH arriba a la banqueta verd-i-blanca procedent del PH Sant Cugat i amb l’experiència d’haver entrenat el Cerdanyola CH, el Vilaseca i el Sant Cugat a la Primera Nacional Espanyola i el Caldes a Primera Nacional Catalana. “Va ser la primera opció de la direcció esportiva del club des de ja fa uns mesos, ja que complia perfectament amb els requisits en els que s’està treballant, intentar promocionar els jugadors de la base del club”, s’apunta des de l’entitat. Per la seva banda, Zanon ha assegurat a aquesta publicació que torna a Cerdanyola amb il·lusió: “Es pot fer molta feina, a mig termini es pot retornar el club on es mereix, la direcció esportiva està fent una bona feina perquè la gent de la base del Cerdanyola torni al club”. De moment, Zanon no ha tancat cap incorporació per a l’equip, però espera tenir tancada la plantilla en breu. “L’ascens a Nacional Catalana dependrà del conjunt de jugadors que s’arribi a tancar, però la Primera Catalana és una categoria complicada”, destaca el nou entrenador ver-i-blanc. Actualment ja estan confirmades les baixes de Jaime Calvo, Àlex Mañé, Raúl Castillo i Marc Zanon. Continuaran de la temporada passada Pere Antón, Joan Aranda, Marc García i Noel Río. “A més, alguns dels jugadors que s’han fitxat pel Segona Catalana poden jugar amb el primer equip”, apunta Zanon. El Cerdanyola començarà la pretemporada el proper 24 d’agost.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?