Albert Turon (ERC): “Cerdanyola ha de fer un pas endavant”

erc

Candidats i candidates del Vallès Occidental s’han reunit amb la secretaria general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, a Ginebra. Rovira ha destacat el paper del partit com a primera força municipalista i que “és molt important construir el país des de la base amb persones que hi dediquen tot el seu temps, amb convicció per fer realitat el que des del punt de vista nacional expliquem amb eslògans”. Rovira ha destacat el republicanisme que es tradueix en “ser al carrer, copsar les il·lusions dels veïns i veïnes i fer possible que des dels municipis més petits fins a les grans ciutats es faci realitat la República Catalana amb justícia social i igualtat d’oportunitats, aquest és el republicanisme útil”, ha destacat Rovira.

“Cerdanyola ha de fer un pas endavant, posar les llums llargues i afrontar el futur amb accions que comencen a ser urgents. Millors serveis públics i capacitat de modernitat, d’engrescar i de posar-nos al dia del segle XXI”, ha destacat el cap de llista republicà a Cerdanyola, Albert Turon. “Un honor i un paper poder treballar amb la secretària general d’ERC i els companys d’ERC Vallès Occidental  els projectes i estratègies municipals. Vergonya immensa haver d’anar a Ginebra pq a Espanya la repressió política impedeix exercir drets i llibertats fonamentals”, assegura l’alcaldable a les seves xarxes socials.

ERC exigeix totes les competències en Rodalies

D’altra banda, Rovira ha destacat la necessitat de garantir la mobilitat de la població concentrada en la gran àrea metropolitana del Vallès i tenir unes infraestructures com cal. “Avui això no existeix, avui sentim vergonya perquè no les tenim, de cada 5 dies laborals només es garanteix aquesta mobilitat un dia i en un percentatge baixíssim”. Rovira  assegura que actualment “aboquem la gent a agafar el cotxe cada  dia perquè hi ha una xarxa de rodalies i transport públic obsolet i tenim la certesa que podem gestionar-ho millor”. La secretària general d’Esquerra Republicana ha insistit que cal poder gestionar aquesta xarxa des de Catalunya amb totes les competències: “En volem totes les competències, igual com volem poder gestionar tots els recursos que generem pagant els nostres impostos. Volem acabar amb aquest drama per poder tenir una xarxa ferroviària que ens permeti viure com a ciutadans amb molta més dignitat”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?