Albano-Dante: “És insubstituïble el petit gest de compartir”

albanook

A finals d’octubre del 2019 Marta Sibina i Albano-Dante Fachín van fundar OCTUVRE amb l’objectiu de “fer front al monopoli informatiu i manipulació dels mitjans de comunicació de masses”. L’exdiputat al Parlament de Catalunya i periodista va presentar la plataforma al teatre Ateneu en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

OCTUVRE edita regularment clips de vídeo amb informacions que els grans mitjans no expliquen. “Expliquem el que ens volen amagar i com ens afecta. Si ens ho volen amagar, cal explicar-ho”, destacava abans de recordar que el 75% de les visualitzacions que reben a YouTube els hi arriben des de WhatsApp: “És insubstituïble el petit gest de compartir. No controlem les eines, però si la capacitat de teixir complicitats”.

Unitat de l’independentisme

“No veig enlloc la unitat independentista”, lamentava Dante-Fachín, que celebrava sí haver-la vist a l’acte de l’Ateneu. “Quan he entrat he vist gent d’Òmnium, de Debat Constituent i de l’ANC. Això és unitat independentista”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?