Ajuntament, Interior i UAB acorden enfortir les mesures de seguretat del campus

junta_local_seguretat_1

El Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), junt a l’Ajuntament de Cerdanyola i la Direcció General de Policia del Departament d’Interior, van acordar en una reunió millorar les mesures de seguretat després del macrobotellot que va tenir lloc el divendres 17 de setembre al campus de la universitat.

En primer lloc es va posar en valor la “bona col·laboració institucional” entre totes les parts i es va fer balanç dels fets produïts al campus de la universitat. D’una altra banda, durant la reunió es va acordar la voluntat d’enfortir la coordinació entre els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i el personal de seguretat de la UAB.

Durant la trobada també es va posar sobre la taula la necessitat de reforçar el treball preventiu amb la mirada posada en el futur. I es va dur a terme una anàlisi en profunditat sobre les possibles millores a aplicar al recinte universitari.

Junta Local de Seguretat

Els botellots també han estat el tema sobre el que ha girat la Junta Local de Seguretat, celebrada a la sala de plens de l’Ajuntament ahir. La Junta ha estat encapçalada per l’Alcalde, Carlos Cordón, i han estat presents la regidora de Seguretat Ciutadana, Glòria M. Urbana, el rector de la UAB, Javier Lafuente, i responsables del l’ABP dels Mossos a Cerdanyola i de la Policia Local.

En relació a aquesta problemàtica, que es repeteix cada cap de setmana a diferents punts de la ciutat i sobretot al voltant del CAP Canaletes, l’alcalde considera que “tenint en compte la dificultat per evitar-los, cal treballar des de les administracions, en col·laboració amb els cossos de seguretat, per minimitzar les molèsties al veïnat de la zona”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?