Ajornada la representació del ‘Poema Inacabat’ de Gabriel Ferrater

poemainacabat_noti

La representació de Poema Inacabat prevista per avui a les 18:30h al jardí del Museu d’Art de Cerdanyola ha quedat ajornada davant la previsió de pluja per aquesta tarda. Properament es comunicarà la data prevista per dur a terme l’espectacle que forma part del programa de l’Any Gabriel Ferrater a Cerdanyola.

El Poema Inacabat és una fita de la poesia catalana i universal, és un dels textos més bells i més teatrals que s’han escrit mai. I no s’havia fet mai dalt d’un escenari. La companyia reusenca Produccions Lo Nostro ha entomat el projecte des de Reus, on va néixer el Gabriel Ferrater. L’objectiu és portar Ferrater i una peculiar manera de fer, de viure tan ganxeta, al món.

Expliquen que el de Ferrater és “un poema narratiu autoreferencial, que s’explica a mesura que avança” que “es pot convertir en un fet teatral, en quelcom que es pot reproduir dalt d’un escenari”. La companyia presentarà el Poema Inacabat de Gabriel Ferrater perquè el públic gaudeixi de la poesia en un entorn privilegiat, com el jardí del Museu d’Art de Cerdanyola. Poema inacabat es farà el dia 20 d’abril, a partir de les 18:30 h i d’accés lliure.

L’any 2021 la companyia Lo Nostro estrena el primer espectacle Poema Inacabat a partir del text del poeta reusenc Gabriel Ferrater al Teatre Bartrina de Reus, i s’inicia així un recorregut, molt ben acompanyat per professionals com Bàrbara Roig, Carlota Grau, Mariona Quadrada, Àlvaro Canelo i Juan Carlos Mora entre d’altres. Un recorregut que ha seguit generant propostes que s’han presentat en diversos festivals, escenaris, espais no teatrals i que ha col·laborat amb institucions, tan públiques com privades de tot tipus.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?