Ainhoa Castaño guanya un dels premis DonaTIC

WhatsApp Image 2023-11-30 at 08.53.06

La cerdanyolenca Ainhoa Castaño, estudiant de doble grau d’Enginyeria Informàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions de la UAB, h estat guardonada en la categoria ‘Estudiant TIC Universitària’ dels premis DonaTIC. Aquests guardons estan organitzats per Polítiques Digitals en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones, l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona i l’associació Tertúlia Digital.

Actualment Castaño participa activament en diferents iniciatives de dinamització del Campus de la UAB com la Unitat de Dinamització Comunitària o el col·lectiu TecnoUAB, a part de formar part d’òrgans de representació estudiantil i participar en taules rodones. En paral·lel ha treballat a Big Data Care Research i col·labora amb Telecos.cat. Ha estat escollida guanyadora pel treball de donar referents femenins en l’àmbit i que la comunitat TIC sigui més igualitària i inclusiva.  “A la universitat faig moltes activitats com xerrades o conferències i també estic intentant visibilitzar que al món hi ha persones autistes com jo. Espero que haver guanyat aquest premi m’ajudi a visibilitzar l’autisme”, destacava la cerdanyolenca en el moment de recollir el premi, que assegura que rebre aquest guardó  és un “honor”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?