Aerofybers guanya la desena Beca Rotary a l’Emprenedoria Jove

WhatsApp Image 2022-11-30 at 17.33.22
El projecte guanyador va ser el de Aerofybers, d’Albert Calleja i Isaac Benito F. Ajuntament de Cerdanyola

El Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial va acollir el lliurament de guardons de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria Jove, que enguany arribava a la desena edició. El projecte guanyador va ser el d’Aerofybers, d’Albert Calleja i Isaac Benito, que han desenvolupat i patentat una nova tecnologia per produir aerogels a base de cel·lulosa, que es diferencien dels que ja existeixen en el mercat, per ser més absorbents i ecològics. Aquesta nova tecnologia es pot aplicar a una gran quantitat de camps, com els envasos alimentaris i isotèrmics, la salut del consumidor, la biomèdica, la cosmètica, la construcció (com a aïllament) i la bioremediació (com a absorbent químic).

La desena Beca Rotary va tenir tres finalistes. Inari, de Diana Marré, Bruna Álvarez i Estel Malgosa, vol aplicar el coneixement científic en els àmbits dels processos reproductius i la criança d’infants i adolescents, a través de serveis d’orientació, i acompanyament, formació especialitzada a professionals de la salut i l’educació, i consultoria i assessorament. Go Up, de Paula Andrea Camargo, dona serveis d’alta qualitat a  empreses relacionades amb el turisme MICE  de transport, reserva d’hotels, organització d’esdeveniments i experiències d’oci úniques i inoblidables. EnMent Coop, d’Oriol Barat i Sergi Novell, té com a objectiu democratitzar i obrir l’accés a serveis de psicologia i altres serveis psicosocials, a través d’un portal web i una aplicació on es posaran en contacte professionals de la psicologia que oferiran els seus serveis a preus reduïts a col·lectius desfavorits. El jurat també va concedir un accèssit al projecte My Safe Drink, d’Alejandro Di Vincenzo Toscano i Anna Maria Toscano, pensat per a compra, venda i distribució de productes relacionats amb la seguretat i protecció de les begudes en llocs d’oci  per prevenir la submissió química i evitar que la beguda es pugui vessar o embrutar.

L’Hotel de la UAB acollia el Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial, que va tenir com a ponent convidat en Luca Lazzarini F. Ajuntament de Cerdanyola

Defensa de l’optimisme al Fòrum de Cerdanyola Empresarial

L’Hotel de la UAB acollia el Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial, que va tenir com a ponent convidat en Luca Lazzarini, responsable de Comunicació Comercial de Banc Mediolanum.

Sota el títol de Razoptimisme – Com ser constructiu i optimista en temps de crisi, Lazzarini va defensar una actitud positiva davant l’adversitat, posant nombrosos exemples que, tot i que hi ha males notícies al món, també n’hi ha de bones i tot sovint no s’expliquen. “Podem dir, com Obama, que aquesta és la millor època per viure de tota la història de la humanitat”, va apuntar, tot recomanant actituds positives que faran més fàcil la recerca d’oportunitats i solucions.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, va explicar la raó de convidar un conferenciant del perfil de Lazzarini: “sortim d’una pandèmia i trobem un encariment general de la producció i una recessió que ens amenaça; necessitem aquest optimisme”. Finalment, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va fer seves les paraules del ponent i va afirmar que “aquesta és l’actitud amb què treballem des del govern de la ciutat, amb una mirada positiva i propositiva”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?