Adrià Guimerà substituirà Vera Sánchez com a regidor de Guanyem

06 AdriàGuimerà

Adrià Guimerà prendrà possessió de l’acta de regidor al juny en substitució de Vera Sánchez, que va renunciar a l’acta de regidora per motius personals. El nou regidor de Guanyem Cerdanyola ocupava el lloc número 6 a la candidatura presentada per la formació a les últimes eleccions municipals. Guimerà és membre de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de la ciutat i està vinculat des de fa anys a diferents moviments socials i lluites de Cerdanyola.

Des de Guanyem es mostren convençuts que l’Adrià Guimerà aportarà al treball institucional “la mateixa dedicació i esforç que ha posat durant tant de temps a la feina política que ha fet fora de l’Ajuntament” i li desitgen molta sort i encerts per a contribuir a crear una Cerdanyola més justa. A més, anuncien que “des del grup municipal es continuarà treballant per la ciutat amb ganes d’encarar l’últim any de la legislatura 2019-2023”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?