ADE Vallès lliurarà els seus premis honorífics el 25 de novembre

AdeValles Assemblea anual 7 juliol 2022

 

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (ADE Vallès) ha nomenat la directiva Eva Blanco Catalán Premi Honorífic de l’any i l’empresari de la Comunicació i president del grup Totmedia, Ramon Grau i Soldevila, Premi Home amb Valors ADE. Les empresàries i sòcies d’ADE, Eva Fontanet Torroella i Lídia Codinachs Mir, han guanyat els premis Constància i Creativitat. Els reconeixements a les trajectòries empresarials de 2022 es lliuraran en la Nit dels Premis d’ADE que se celebrarà el 25 de novembre i que serà molt especial en coincidir amb el desè aniversari de l’associació vallesana.

La Nit dels Premis ADE Vallès ha congregat en edicions anteriors agents del sector econòmic, industrial, professional i comercial del territori a més de representants d’institucions i ajuntaments de la comarca. Enguany volen que els premis siguin “més especials i brillants del que ja són” segons va dir la presidenta de l’associació, l’empresària Mònika Blasco Racero, en l’Assemblea anual de sòcies i trobada d’estiu. Durant el balanç anual, l’entitat va donar la benvinguda a les noves associades, va enfortir vincles i va començar a preparar la nit dels Premis ADE Vallès 2022.

Premis Constància i Creativitat

En la trobada d’estiu d’ADE Vallès, la junta ha proclamat les sòcies Eva Fontanet Torruella Premi Constància ADE 2022 i Lidia Codinachs Mir Premi Creativitat ADE 2022. Després de més de 20 anys acumulats en el sector d’assegurances, Eva Fontanet Torruella va assumir l’any 2007 la gestió de la franquícia de Sanitas com a agent exclusiu a Sabadell i, des d’aleshores, ha dut amb èxit un procés de recerca constant per satisfer les necessitats de la clientela en assegurances de salut. Al març de 2012 va ser sòcia fundadora d’ADE Vallès, entitat on va ostentar la vicepresidència entre els anys 2015 i 2017 després de formar part de les primeres juntes. ADE Vallès ha volgut reconèixer-li la constància, tant liderant el seu equip com al capdavant del negoci i l’associació, al 2022, l’any del desè aniversari i l’any que ADE Vallès ha dedicat a la Salut.

Lídia Codinachs Mir, nascuda al 1975, va fundar la seva pròpia Agència d’Organització d’Esdeveniments, EEPP i Comunicació al 2006 després d’una considerable trajectòria de RRPP al grup HUSA. Al capdavant de l’empresa, ha organitzat multitud de congressos nacionals i internacionals, presentacions de productes de marca de luxe, desfilades de moda o tornejos esportius, entre altres actes. Ha estat promotora durant anys d’esdeveniments innovadors com Salut, Benestar Emocional i Lideratge Transformacional per a la dona i des de l’any 2018, el Women Ecolution, un conjunt d’esdeveniments, informació, coneixements, recursos i networking per a la transformació personal i professional de dones directives, empresàries, emprenedores i professionals que es realitzen tant a Barcelona com a Madrid. La seva iniciativa de coorganitzar, a partir de l’any 2019, el STEM Women Congress ha inspirat la nominació al premi creativitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?