Activitats virtuals per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

c79437b55c5c9951dea9dd78facc22a7

És el moment de la natura (Time #fornature) és el lema escollit aquest any per les Nacions Unides per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient el 5 de juny L’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental iel Consell Comarcal del Vallès Occidental proposen diferents activitats virtuals al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient. 

L’AMB realitza unes sessions temàtiques en directe per Instagram de 17:30h a 18:30h per comentar les piulades més curioses o significatives, guiades pels propis naturalistes:

  • Dijous botànica amb el Centre Mediambiental l’Arrel. 
  • Divendres 5 de juny a les 18h tindrà lloc una sessió de cloenda per celebrar el dia mundial del Medi Ambient, guiada per la periodista Cori Calero

Els residus i el medi ambient

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental també proposa diferents activitats al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient. Els tallers es faran a través de la plataforma Zoom permetent així la interacció de les persones assistents. Per participar és necessari insciure’s prèviament a https://bit.ly/InscripcióTallersDMMA. Els tallers proposats es faran a les 17h i són:

  • Dijous 4 de juny –  Vull ser una flor. Conte infantil sobre compostatge
  • Divendres 5 de juny – Aquest residu on va? Sessió informativa sobre separació de residus i resolució de dubtes

Consell Comarcal

El Consell Comarcal ha programat diferents actuacions de divulgació i conscienciació ambiental en el marc de la Setmana del Medi Ambient. Des de l’ens comarcal es vol incidir en diferents aspectes que treballa habitualment, com el consum responsable, l’ús de la biomassa com a energia renovable de proximitat que cuida dels nostres boscos, la qualitat de l’aire, l’eficiència energètica o el turisme sostenible. També es vol conscienciar sobre aspectes relacionats amb la importància de construir ciutats circulars i la mobilitat sostenible per avançar envers els objectius de reducció d’impacte ambiental a la comarca.

El taller que proposa el Consell Comarcal del Vallès Occidental és gratuït i es farà a través de la plataforma Zoom.

  • Dijous 4 de juny – Taller Consells d’eficiència energètica a la llar, amb la difusió de bones pràctiques que podem aplicar a casa per l’estalvi i l’eficiència energètica. Inscripció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?