Acord majoritari entre Govern i partits per ajornar les eleccions al 30 de maig

ErxVTSwXMAEoqVp

Finalment els partits polítics i el Govern han arribat a un consens “majoritari” per ajornar les eleccions al Parlament de Catalunya al proper 30 de maig. Així ho han explicat diverses fonts parlamentàries una vegada ha acabat la taula de partits que s’ha celebrat a la cambra catalana. Celebrar els comicis a finals de maig ha estat la proposta que ha portat el Govern a la reunió malgrat que algunes formacions plantejaven altres dates. El PSC apostava per ajornar-les només un mes i celebrar-les el 14 o el 21 de març. Els socialistes mantenen que s’han de fer abans de la data que ha proposat el Govern. En aquests moments el Consell Executiu es reuneix per formalitzar el decret d’ajornament i confirmar la nova data electoral.

El govern espanyol evita per ara valorar l’ajornament de les eleccions. Després de l’acord entre el Govern i els partits per traslladar els comicis al 30 de maig, fonts de l’executiu espanyol han assenyalat que ara per ara no tenen res a dir i deixen la qüestió a mans de les formacions catalanes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?