Acaben les obres de millora al Centre Cívic Serraparera

Obres de remodelació del Centre Cívic de Serraparera / Ajuntament de Cerdanyola

Les obres han permès millora de la funcionalitat dels espais, de l’accessibilitat i de l’eficiència energètica. S’espera que les activitats al centre cívic s’iniciïn el més de setembre amb l’inici del curs 2021-2022

L’alcalde, Carlos Cordón, acompanyat de la regidora de Moviments Socials i Entitats Ciutadanes, Marian Navarro, i de la regidora de Planificació Urbanística i Obres Públiques, Eulàlia Mimó, s’han reunit avui divendres amb la junta de l’Associació de veïns i veïnes del barri Serraparera per veure de primera mà el centre cívic, un cop finalitzades les obres de remodelació de l’equipament.

Les obres al centre cívic de Serraparera han consistit en la millora de la funcionalitat dels espais, l’adequació a la normativa en termes d’eficiència energètica així com la millora de l’accessibilitat. En aquest sentit s’ha instal·lat un ascensor, s’han incorporat mecanismes de ventilació i renovació d’aire i nous tancaments així com sistemes de gestió del clima de l’edifici més eficients i sostenibles.

En relació a la funcionalitat s’ha fet una redistribució dels espais interiors generant espais més funcionals, polivalents i de més qualitat per a donar resposta a les necessitats de l’equipament.

Aquest mes de juliol s’està ultimant la instal·lació del nou mobiliari que respon també als criteris de polivalència i funcionalitat en coherència amb la línia de l’equipament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?