Acabat el muntatge dels plafons per a l’Hospital Temporal Vallès Salut

cc49f8fe58339a73a36a496e4b8c3389

Les tasques de construcció de l’Hospital Temporal Vallès Salut, que donarà suport a la Corporació Parc Taulí en l’actual situació d’emergència sanitària, a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya continuen avançant. Els operaris van acabar d’instal·lar ahir els panells que han de separar els 240 llits per a malalts de coronavirus que s’hi ubicaran. El sistema de separació és el mateix que s’ha fet servir per la construcció de l’Hospital de Campanya a IFEMA, a Madrid. L’Hospital Temporal, que hauria d’estar enllestit el pròxim divendres 10 d’abril, acollirà malalts de coronavirus que no estan en situació crítica. Els més crítics es quedaran al Parc Taulí.

L’hospital temporal comptarà amb 240 llits distribuïts en 10 línies i a més s’inclouran diferents mòduls de lavabos, banys i dutxes. Així mateix,  s’han previst zones de vestidor i menjador per als professionals que desenvolupin la seva tasca a les instal·lacions. Avui han treballat en l’adequació de l’hospital una seixantena de persones. En la posada en marxa estan prenent part treballadors i treballadores de l’Ajuntament, professionals de la Conselleria de Salut de la Generalitat, del SEM i Metges sense Fronteres. També han arribat representants de l’exèrcit per organitzar el desplegament dels seus efectius, que col·laboraran en la implantació de l’hospital i aportaran personal sanitari.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?