Abril Zamora reparteix signatures i abraçades a més de 200 persones

WhatsApp Image 2024-02-19 at 09.09.54(1)

L’actriu, directora, guionista i dramaturga Abril Zamora  tornava a casa divendres en una tarda plena d’emocions a la llibreria L’Aranya. Més de 200 persones van fer cua perquè la cerdanyolenca els signés ‘Ana ha besado a otro’, la seva última novel·la. Una història de joves en la trentena, dels límits de la fidelitat i dels sentiments que ja va per la segona edició.

Zamora, que no va parar de regalar somriures i abraçades, viu una nova popularitat gràcies a la seva participació a ‘Operación triunfo’. La professora d’interpretació ha connectat amb concursants i audiència.

Trajectòria

Després d’una llarga trajectòria en cinema, teatre i televisió, va assolir una gran popularitat gràcies a la sèrie Vis a vis. Va ser cocreadora de Señoras del (h)AMPA i guionista d’Élite, l’univers de la qual ha explorat en dues novel•les. A més, el 2021 va estrenar Todo lo otro, sèrie de la qual va ser creadora, directora i actriu. En els darrers anys ha format part del repartiment de diferents produccions audiovisuals i, recentment, Operación Triunfo l’ha fitxat com a professora d’interpretació.

L’Observatori de la Diversitat als Mitjans Audiovisuals (ODA) va lliurar el premi a la Persona de l’Any 2022 a Zamora per “la seva inestimable tasca a l’hora d’impulsar la inclusió social del col•lectiu LGBTIQA+ als mitjans espanyols”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?