Abril Zamora, nominada al Premi ODA 2022 a la Persona de l’Any

WhatsApp Image 2022-11-14 at 09.28.58

L’Observatori de la Diversitat als Mitjans Audiovisuals (ODA) ha anunciat que la cerdanyolenca Abril Zamora està entre les nominades al Premi ODA 2022 a la Persona de l’Any per la contribució a la representació LGBTIQ+. Les altres candidates són Ander Puig, Eduardo Casanova, Elizabeth Duval i Nerea Pérez de les Heras. Totes estan nominades pel “rol tan destacat que han tingut a l’hora de millorar la inclusió social del col·lectiu als mitjans espanyols aquest any”.

Els noms guanyadors es faran públics l’1 de desembre en una gala presentada per Elsa Ruiz i que tindrà lloc a l’Hotel VP Plaza España Design. Al llarg de la vetllada es retrà homenatge a totes les persones nominades i es gaudirà de diverses actuacions en directe.

L’any passat la Gala ODA ja va suposar un punt de trobada per a diferents personalitats de la indústria audiovisual espanyola que es van reunir per premiar la tasca dels qui, amb la seva feina, han aconseguit acostar la realitat LGBTIQ+ a la població. En aquesta ocasió, Samantha Hudson va ser la guanyadora a Persona de l’Any.

Al juliol va rebre un dels reconeixements Arco Iris 2002

L’actriu, directora i guionista cerdanyolenca va rebre al juliol un dels Reconeixements Arco Iris 2022 que atorga el ministeri d’Igualtat. Zamora ha rebut aquest Reconeixement Arco Iris per “la visibilitat de les realitats trans que defensa com actriu, guionista i directora; per haver estat capaç de mostrar la seva vida, dubtes i temors al documental The best day of my life o per haver aportat tanta tendresa i tanta llum al personatge de Dafne a la seva sèrie Todo lo otro” de la plataforma HBO Max.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?