6.000 euros contra la fam a Cerdanyola

9ad74ebcc3d83e86bcc0098026ed5e9f

Cerdanyola va unir-se sota el lema ‘A Cerdanyola, cap persona amb fam’ dijous passat. El projecte comú de Creu Roja, Càrites, l’Església Evangèlica i Persones Amigues de Mossèn Rosell per garantir l’alimentació de famílies desfavorides és el beneficiari dels 6.000 euros que va recaptar la nova edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Cerdanyola. La vetllada, celebrada als jardins de ca n’Ortadó, va comptar amb les actuacions de Miquel Bofill Sax Quartet, Angué i 60’s Grup. Durant les actuacions, el pintor cerdanyolenc  Ramon Gutiérrez va pintar un quadre que es va subhastar per recollir fons pel projecte solidari.

“Les quatre entitats fa temps que col·laborem en un projecte de ciutat pels més necessitats”, explicava la membre de Càrites, Amèlia de Juan, que apuntava que els diners recollits “serviran perquè poguem donar resposta a les necessitats de moltes famílies que s’han vist afectades per la crisi”. Per la seva banda, la presidenta del Rotary Club Cerdanyola, Remei Gómez, remarcava que “la lluita contra la probresa és responsabilitat de tots”. Per a Gómez, la societat “ha de donar respostes” i fer-ho des de la proximitat és “el millor”. A més d’agrair la col·laboració de l’Ajuntament, Gómez destacava l’esforç dels voluntaris de les entitats, “gent que ajuda gent”. En aquest sentit, l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, assegurava que iniciatives com la Nit Solidària “tornen a demostrar que és possible una ciutat més humana” i va anunciar que l’Ajuntament posarà “tots els instruments perquè ningú es quedi enrere”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?