5.735 euros per a la lluita contra el càncer infantil

Foto dinar benèfic 1

PIMEC Vallès Occidental, la Fundació PIMEC i l’entitat cerdanyolenca FADAM han recaptat 5.735 euros per a la lluita contra el càncer infantil al llarg d’un dinar benèfic amb més de 200 persones. “Tots hem pres una gran consciència de la importància que tenen per a tots nosaltres la sanitat i la investigació i des del món empresarial som coneixedors que sense salut no tindríem empreses”, destacava el president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán. Seguidament, ha aprofitat l’ocasió per destacar la solidaritat demostrada per les pimes i les persones autònomes durant la pandèmia amb la donació d’EPIs i material sanitari o facilitant transport logístics: “Al Vallès Occidental hem comprovat de primera mà els estralls que la Covid-19 ha provocat a l’economia local i seguirem treballant per donar suport al teixit productiu sense perdre de vista fins solidaris i necessaris com aquest”.

En la seva intervenció, el president de la Fundació PIMEC, Josep González, ha posat en valor aquest tipus d’accions que, a més, reforcen la territorialitat: “És un exemple de la Responsabilitat Social Corporativa que les nostres empreses exerceixen i que se suma a les accions dirigides a millorar la societat i el nostre entorn, com passa amb les petites mesures aplicades dins el món empresarial per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030 de l’Organització de les Nacions Unides (ONU)”.

Al llarg del dinar solidari, el qual també comptat amb la participació del president honorífic de FADAM i 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas,  el president de FADAM i vicepresident de PIMEC al Vallès Occidental, Antonio Manzanares, ha destacat l’objectiu de l’entitat que presideix és ajudar els infants diagnosticats de càncer i les seves famílies, proporcionant-los suport i informació, i fomentant els avenços clínics i la investigació. A més, ha explicat que els fons recaptats a través d’aquesta acció benèfica aniran destinats a FADAM i a l’equip d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron amb aquest propòsit.

Per part seva, el vicepresident de PIMEC Vallès Occidental i vicepresident de FADAM, Carlos Rodríguez, ha agraït tot el suport de les pimes i les persones autònomes que han participat assistint a l’acte i fent donatius a FADAM i ha posat en valor el paper dels empresaris i empresàries en temes socials i solidaris alineats als valors de les ODS.

Lliurament de plaques de reconeixement

En el marc d’aquesta jornada solidària PIMEC Vallès Occidental ha lliurat quatre plaques: a FADAM pel seu treball de suport als malalts i de recaptació de fons a l’hora de combatre aquesta malaltia; i als Hospitals Vall d’Hebron, a l’Hospital de Mollet i al Parc Taulí de Sabadell, per la tasca dels professionals sanitaris durant la pandèmia de la Covid-19.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?