‘4.48, l’hora que vull’, nova celebració dels 35 anys de l’Aula de Teatre

teatre_4.48

L’obra que es posarà en escena al Teatre Ateneu el 5 de novembre (20 hores) ens parla de la psicosi de les 4.48. L’hora en què més suïcidis es cometen, perquè la medicació ha deixat de fer efecte i el deliri i el dolor resulten insostenibles. També tracta de l’hostilitat als metges i la ciència envers el tractament i la cura de les malalties mentals, la falta d’objectius i expectatives, d’amors no correspostos (sobretot l’amor propi). Les entrades ja es poden comprar a www.cerdanyola.cat/teatre. Tenen un preu en taquilla de 15 €, anticipat de 12 €.

L’obra comença a les 4.00 i acaba a les 4.48, i el públic veu el rellotge que va corrent, mentre la protagonista va anunciant que a les 4.48, ella es matarà. Apropar-se a la mort ens fa sentir vius, així és la cerimònia del suïcidi de Lily, la protagonista; tota una festa de vida, on podrem riure, cantar, cridar, plorar…

El text està inspirat en l’obra la Psicosi de les 4.48 de Sarah Kane. La producció va a càrrec de la cia. La Justa. La direcció i la dramatúrgia són de Lia Sampai, qui juntament amb en Carlos Ruiz interpreta aquesta proposta colpidora.

Durant tot el curs es celebrarà el 35è aniversari de l’Aula de Teatre tot programant diverses obres de companyies que compten amb la participació de persones que han passat per l’Aula de Teatre. La idea és celebrar el teatre. També es preparen altres activitats per repassar el que s’ha fet (xerrades, master class, col·loquis, etcètera), compartir i aprendre del que s’ha adquirit durant el camí i dissenyar junts el futur de l’Aula.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?