10 tions s‘amaguen a diferents espais de la comarca

10971-400x400

Al Vallès Occidental s’hi han amagat 10 tions juganers i Viu el Vallès demana l’ajuda de la ciutadania per trobar-los. Aquest és el punt de partida de la campanya #10TionsAmagatsalVallès amb què es pretén incentivar el turisme de proximitat al Vallès Occidental i la descoberta del patrimoni cultural i natural.

La campanya consistirà en donar diferents pistes durant les pròximes setmanes fins que es trobin els 10 tions. Les pistes s’aniran publicant a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) de Viu el Vallès (@viuelvalles) i també es podran seguir a través del hashtag #10TionsAmagatsalVallès.

L’objectiu de la campanya, que es promourà fins a finals d’any, és redescobrir el patrimoni cultural i natural del Vallès Occidental alhora que incentivar les visites de proximitat. Cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais propers a visitar. Les persones que trobin els tions se’ls podran endur a casa com a record.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?